Workshop ‘Herken je stress-signalen en -oorzaken’.

Voor iedereen die zich herkent in autisme en graag meer wil weten over het herkennen van je stress-signalen en -oorzaken organiseren Miranda Schoot en ik op vrijdag 10 juni de workshop ‘Herken je stress-signalen en -oorzaken’.

In deze workshop leer je hoe je je stress-signalen en stress-oorzaken sneller kunt herkennen. Hierdoor ben je beter in staat te begrijpen hoe en wanneer je tijdig in kunt grijpen zodat je stress niveau niet onnodig hoog oploopt. Op deze manier kun je ook beter je grenzen bewaken.

Meld je nu aan voor deze workshop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: