Referenties

Wat zeggen klanten over mij?

Miranda Schoot-Poeze
Wietske komt rustig over, dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ze heeft een open houding, eerlijk, loyaal, betrouwbaar en sluit goed aan. Ook is ze positief van aard. We hadden gelijk een klik, dit vind ik erg belangrijk. Wietske heeft handige tips, werkt ook met handige werkbladen, schema’s. Ze maakt verslagen wat ik terug kan lezen.
Als er wat is, kun je Wietske mailen/appen. Ze geeft heel snel antwoord en een bevestiging wat erg belangrijk is. Ze is heel duidelijk en voorspelbaar. Wat ook belangrijk is, Wietske heeft de regie en ziet het geheel.

R.J.
Ik heb met Wietske een heel fijn traject doorlopen. Met een kopje koffie aan de keukentafel was het heel gemoedelijk.
Aan de hand van de kaarten waarmee gewerkt werd kon ik makkelijk mijn knelpunten aangeven in plaats van dit onder woorden te moeten brengen. De handvaten waren duidelijk en Wietske daagde me uit om af en toe even een stapje verder te kijken naar waarom er bepaalde stressvolle “gedachtes” zijn. Het proces liep heel gemoedelijk en ik merkte al snel dat de aangeboden methode mij bewust maakte van mijn stressgevoel. Om aan mijn stress gevoel te werken is een proces wat altijd door zal gaan, maar met de inzichten die gekregen zijn word het allemaal een stuk makkelijker.

Gerlof
Ik heb dit traject als zeer leerzaam ervaren.
Wietske heeft mij veel dingen laten inzien, waaronder vooral bewustwording van mezelf. Inzichten in mijn patronen, hoe ik reageer op bepaalde zaken zoals kritiek/feedback ontvangen.
Wietske speelt in op de persoonlijke valkuilen en weet me te overtuigen dat dingen niet altijd zijn zoals ik het interpreteer.
Goed luisteren en navragen wat de ander bedoelt en dingen niet altijd aannemen zoals ik denk dat het is.
Wietske is een gedreven en fijne coach die echt luistert naar wat je probleem is en heeft ook duidelijk ervaring hierin.
Ik zou haar absoluut aanraden voor wie vastloopt in de dagelijkse issues die mensen in het spectrum tegenkomen.