Online workshop ‘Communicatie bij autisme’.

Waarom online workshop ‘Communicatie bij autisme’?

Door een andere manier van informatieverwerking en communiceren, kan communicatie soms moeilijk zijn voor iemand met autisme. Er ontstaan misverstanden, of je begrijpt helemaal niet wat er van je verwacht wordt. Dit zorgt dan weer voor onrust.

In deze workshop laten we je de verschillende manieren van communiceren zien en geven we je tools om hier makkelijker mee om te kunnen gaan.

In deze interactieve online workshop nemen we je mee aan de hand van werkbladen en voorbeelden uit jouw eigen dagelijks leven. Je krijgt praktische tools die je meteen kunt toepassen.

Trainer Wietske:
Ik ben in aanraking gekomen met autisme, omdat ik binnen mijn gezin te maken heb met autisme en adhd. Ik weet uit ervaring waar je tegenaan kunt lopen, hoe moeilijk het kan zijn voor degene met autisme, maar ook voor de omgeving. Ook weet ik dat er hele goede dingen uit voort kunnen komen, dat mensen met autisme hele mooie kwaliteiten kunnen hebben.

Trainer Miranda:
Ik heb op mijn 38e diagnose autisme gekregen en mijn dochter heeft TOS (taalontwikkelingstoornis) en autisme. Ik weet hoe grillig autisme kan zijn en heb ook dieptepunten meegemaakt, zowel op het werk en thuis.

Praktische informatie:

  • Interactieve online workshop met een tijdsduur van circa 2 uur.
  • Groepsgrootte maximaal 6 personen.
  • Je krijgt praktische handvatten en werkbladen

Datum en tijd:

We geven deze online workshop 2 keer, nl.

Zaterdag 13 mei van 10.00 tot 12.00 en
Zaterdag 3 juni van 10.00 tot 12.00.

Prijs:

Deze workshop kost € 32,50 per persoon.

Vragen?

Voor vragen kun je mailen naar info@wietskehoekstra-autismecoach.nl.

Wil je deelnemen aan de online workshop ‘Communicatie bij autisme’?
Meld je dan hier aan.