Blog: Relaties en autisme.

Relaties en autisme.
23 september 2021


En dan staat het leven in één klap stil en lig je in het ziekenhuis. Is dit je uitzicht en heb je de hele dag tijd om na te denken. Moet je alle dagelijkse drukte, bezigheden en zorgen overlaten aan een ander. Alles uit handen geven zonder je daar op te kunnen voorbereiden. Dit allemaal in één keer loslaten is best lastig in een gezin met autisme, waar jij toch een beetje de stabiele factor bent. Communiceren op afstand is ook ingewikkeld. Maar het gaat super goed, ik ben trots.

Communiceren en een relatie onderhouden kan lastig zijn wanneer je te maken hebt met autisme. Begrijpen wat de ander van je wil is ingewikkeld.

Om beter te begrijpen waarom relaties met autisme soms zo moeilijk zijn, wil ik je graag meenemen in het coach traject ‘Coachen naar betere (werk) relaties’.

Voor de zomer heb ik een aantal succesvolle coachtrajecten ‘inzicht in autisme’ en ‘meer rust en minder stress bij autisme’ mogen afronden voor mijn opleiding tot autismecoach. Nu gaan we verder met ‘coachen naar betere (werk) relaties’.

Hiervoor ben ik op zoek naar (jong) volwassenen met (kenmerken van) autisme die graag willen werken aan betere relaties met hun directe omgeving. Dit kan gaan over zakelijk, vriendschappelijke, familie of werk gerelateerde relaties. Heb jij interesse? Wil je weten wat dit traject jou kan brengen? En wil je door mij gecoacht worden?

Neem dan contact met mij op. Eerst vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk ook.