Blog: En dan zit het jaar er al weer bijna op…

En dan zit het jaar er al weer bijna op…
24 december 2021

Het was een bewogen jaar. Natuurlijk door alle stress en onrust van lockdowns en andere maatregelen met betrekking tot Corona.

Maar ook voor mijzelf. In december 2020 voor het eerst van mijn leven zonder werk en toen besloten dat het tijd was mijn hart te volgen. In januari 2021 begonnen aan de opleiding tot autismecoach en in november mijn eigen praktijk, Wietske Hoekstra-Autismecoach, opgericht.

Gedurende het jaar al een paar mooie coachtrajecten mogen voltooien.

Met behulp van coaching help ik graag mensen met autisme of kenmerken van autisme naar een leven met minder stress, meer rust en betere relaties. Met persoonlijk begeleiding op maat gaan we op zoek naar meer rust en balans, zodat je weer energie krijgt om te kunnen genieten.

Wil je meer weten? Ik help je graag op weg.

Maar nu ga ik eerst even genieten van de feestdagen en hopelijk even lekker wandelen en van de natuur genieten. Vanaf 2 januari ben ik weer beschikbaar.

FIJNE FEESTDAGEN!