Blog: En dan is het alweer de laatste dag van het jaar.

En dan is het alweer de laatste dag van het jaar.
31 december 2021

Hoe heb jij het afgelopen jaar ervaren? Was het een goed jaar waarin veel dingen lekker liepen? Heb je fijne dingen beleefd, heb je iets geleerd? Of vond je het een lastig jaar, misschien door alle ons opgelegde beperkingen, of gewoon omdat je zelf niet lekker in je vel zit?
Voor mij is het nu tijd voor een korte terugblik op het afgelopen jaar. Voor mij is er veel gebeurd, zowel privé als zakelijk. Na meer dan 30 jaar loondienst, nu geen baan meer. In januari gestart met mijn opleiding tot autismecoach en in november mijn eigen coachpraktijk opgericht.
Ook mijn gezin had te maken met de maatregelen met betrekking tot corona. Voor mijn dochter betekent dit dat veel dingen voor haar studie op het laatste moment niet door konden gaan, geen semester aan de universiteit van Seoul, geen internship in het buitenland, wel minimaal een jaar studievertraging. Ondertussen is ze zelf wel enorm gegroeid, maakt er het beste van door nu eerst maar een poosje te werken en te sparen voor het laatste stukje van haar studie.
Mijn beide jongens ondanks lockdown, wel les, geen les, online les toch beide hun VWO diploma gehaald en de overstap gemaakt naar de universiteit. En natuurlijk hebben we door dit alles onze ups en downs, ook door autisme en adhd binnen het gezin, maar al met al ben ik supertrots op hoever we met elkaar zijn gekomen.
Daarnaast is het nu ook de tijd om vooruit te blikken.
Wat zijn de doelen voor het komende jaar?
Mijn persoonlijke doelen zijn het opbouwen van mijn eigen autismecoachpraktijk, meer bewegen en dan liefst in de buitenlucht zoals wandelen en genieten van mijn gezin en de kleine gelukjes in het leven. Verder wordt ik regiomoeder voor Mama Vita in Friesland. Om zo een steun te zijn voor moeders van kinderen met autisme. Later meer hierover.
En wat zijn jouw doelen voor het komende jaar? Wat gun jij jezelf?
Wil je werken aan meer rust in je hoofd, minder moe zijn, meer inzicht in je autisme, weten hoe je meer ontspannen je werk kunt doen? Lekkerder in je vel zitten en genieten?
Laat mij je helpen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan kijken we hoe ik je kan helpen. Voor nu wens ik iedereen een heel fijn, gezond en relaxed 2022!